Menu

Menu

 

Het menu wordt iedere 6 à 8 weken vernieuwd. 

Met uitzondering van het menu op zondag, dit is een dagaanbod.

Menu Puur Natuur

 

Gravlax zalm / asperges / tapioca / oester 

Zonnevis / tuinbonen / erwten

Consommé van asperges / ravioli van Livar varken 

Filet van Lams / bloemkool / peulvruchten / aardappel / jus natuur 

Assortiment Kazen

Aardbei / framboos / rabarber 

wijnassortiment

 

3 Gangen €45 Aangepaste wijnen €20

 

4 Gangen €55 Aangepaste wijnen €27

 

5 Gangen €65 Aangepaste wijnen €34

 

6 Gangen €75 Aangepaste wijnen €41

 

 

 

 

Zondagsmenu

 

4 Gangen All-in €75

Inclusief: Cava, wijnen, water en koffie.

 

 

Lunch


3 Gangen €32

Mogelijk van woensdag tot en met vrijdag.

A la carte 

 

Voorgerechten

Gravlax zalm / oester / komkommer / yoghurt / tapioca  €20

Langoustines / spaghetti courgette / parmezaan / appelsien €20

Consommé van asperges / ravioli van livar varken 

AA Asperges / Gepocheerd ei / Mousseline 20


Hoofdgerechten

Filet van Lams / bloemkool / peulvruchten / aardappelen  34

Gegrilde Tarbot / Groene asperges / knolselder / vissaus   38

Gebakken zonnevis / erwten / tuinbonen 34

Holsteiner filet pure / pont neuf / kropsla / bèarnaise   32


Desserts

Dame Blanche  12

Aardbei / framboos / rabarber €12

Assortiment Kazen  14

Gezouten Karamel / chocolade / cashewnoten  12

Allergieën? Gelieve deze door te geven bij de bestelling.

Vanaf 6 personen opteren we voor een menu voor jullie een aangename service te geven.

Tel:         011 265 414

e-mail:   info@poorthuys.be

Galatea NV